sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Keikat on jo vähissä

Moi! Aattelin nyt nopeesti käydä kirjottaas ku lähen huomen viikoks Ranskaan ja sit en oo viikkoon netis. Mut tuli vaan mieleen et mille keikoille ootte viel menossa? Mie meen Hesan ja Tampereen keikal (sit se Tampereen m&g). Mie en jaksa oottaa et nään taas sen ihanan Antin <3. Tänää kävin just läpi mun muistoi Antista ja mul on kauhee ikävä sitä. No onneks viikot menee nopeesti. Tampereen keikalle mie meen Karolinin kans ja mie en malta odottaa et nään sen. <3 Karkist on tullu lyhyes ajas rakas ja ihana ystävä. <3 Eilen ku oli se Keravan keikka nii olin tädin häis ja sit mie vaa ajattelin Anttii. Yritän päästä sinne Mäntsälän keikalle mut se on viel vähän auki et saanks mie lupaa. Ois muuten kiva mennä joskus jollain isol porukal Antin keikalle. Mitä oisitte mieltä? Mie lupaan laittaa tänne sit kuvii Hesan ja Tampereen keikoilt. Voisin ehkä joskus laulaa tänne pätkän Antin biisistä, mitä oisitte mieltä? Te saatte sit ehdotella et minkä biisin laulaisin ;) Voisin laittaa tänne vanhoi kuvii keikoilta ku ei oo nyt uusii ku olin viimeks siel Salon keikal. No ei se varmaan haittaa et nä on vanhoi mut kuiteski kuvii Antista. Hyvää Pääsiäistä kaikille jo etukäteen!


~ Dankku

7 kommenttia:

 1. Ihana postaus <3 aaw sustaki on tullu mulle rakas ja ihana ystävä :* ja juu tee ihmees sellai video mis laulat Antin biisii ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aaw kiitti Karkki <3 juu mie teen joskus ku aikaa ;)

   Poista
 2. Toi videon laulaminen kuulostaa kivalta.tampereella nähdään!isolla porukallakin keikka kuulostaa kivalta.

  VastaaPoista
 3. ihana postaus mul ois pari ehdotusta mitä voisit laulaa joko varjosi jäi, jää tai mee , rakkaus on, tee se uudelleen , leila tai sit sen helsinki biisin :)
  Hyvää pääsiäistä sullekki ja hyvää ranskan reissuu sulle :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu mie voisin laulaa noista jonkun ;) kiitti Verna :)

   Poista
 4. toi helsinki biisi vois olla kiva tai just jää tai mee=)

  VastaaPoista