keskiviikko 1. lokakuuta 2014

laivakeikka 16.10-17.10

Moi! Aattelin kirjottaa tänne ku laivakeikkaan on enää 15 päivää. Se on enää nii vähän muistan ku oli viel 159 päivää. Puol vuotta meni oikeesti nii nopeesti vaiks luuli aluks et se menee hitaasti ku kuiteski nii pitkä aika mut nythän me ollaan jo lokakuus. :O Mut siis ihanaa et koht se keikka on mitä on oottanu koko kesän ja syksyn alun. Hei muute jos joku teist ei viel seuraa instas mun, katsun ja yhen karkin tekemää Fanisivustoo Antille nii kannattaa mennä seuraa, laitetaan sinne kaikkii kuvii Antista ja pidetään kilpailui. Sen löytää siis ku kirjottaa instagramiin anttituisku_fanisivusto tai sitte voi kattoo Antin proffast sielt mis näkyy ketkä on merkannu sen kuviin. ;) Mitäs teille kuuluu? Mulle kuuluu ihan hyvää vähä vaa koulu stressaa ja sillee ku ilmapiiri on nyt vähä huono ku riitoi. Antin tauol tajusin oikeesti et kuin tärkee se on miulle. Laitan nytte joitaki kuvii Antista. (: Sit sen jälkee kerron vähä et mille Antin keikoille mie meen ja sit vähä jotain muuta. Antti Skanssissa 2011 :)  


Antti Laivalla Antti Salossa :) 

Meen siis Antin laivakeikalle 16-17.10 Karkin ja sen äidin kans (: Katsuki ois muuten tullu mut sil on muuta. :( Sit joulukiertueella meen Helsingin keikal 28.11 ja Lahden keikalle 16.12. Oisko teillä jotain sanottavaa miten voitais parantaa tätä blogii tai jotain? Otetaan ystävällisesti kaikki vastaan. Sori et tuli pitkä tauko mut ei ollu oikee kirjotettavaa ku Antti oli tauol mut nyt voi taas ku keikat jatkuu pian. Antti on yks ihanimmist ihmisist ketä mie tiiän. <3 love u Antti <3 

<3:lla Dankku 

6 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Itekin mietiskelin kesällä kuinka tärkeä Antti on.mitä elämä olisi ilman,kuinka vaikeeta.alkukesä ja toukokuun loppu tuntui ikuisuudelta.sit kun tauko rupes kulkeen,meni vauhdilla loppu.ihana postaus.viimein lokakuu.ihanaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu alko menee nopeesti loppu ;) kiitti ja juu laitetaan vaiks seuraavaks videoi ;)

   Poista
 4. videoilla tätä ainakin vois kehittää.

  VastaaPoista