sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Minun ja ystäväni idea

Hei kaikki kävijät,olisi kivaa jos liittyisitte lukijoiksi tai siis te Antti Tuiskun fanittajat :) Eli tämä blogi on vain tarkoitettu Antti Tuiskun fanittajille,ei vihaajille. Täällä minä ja Dansku,julkaisemma Antin keikka kuvia ja tietenkin kerromme keikoista joissa olemme käyneet + youtubesta laitamme antin musiikkia,blogiin. Olisi kiva tietää kuinka moni fanittaa Anttia. Tiedämme kyllä sen,että melkein kaikki teistä vihaa Antti Tuiskua. Olemme montamonta kertaa kuulleet,että ihmiset haukkuvat Anttia homoksi,mutta voimme kertoa että Antti ei ole mikään homo,eli lopettakaa se turha haukkuminen,kun ette edes tiedä Antista melkein mitään.KIITOS!
Kaikki Antin fanittajat,liitykkää blogiimme ja liitykkää keskusteluun kanssamme. :) Olisi mukava saada tutustua teihin faneihin.
Hiihtolomalla,minä ja Dansku ollaan menossa Antin keikalle,mie iha romaaha♥ en malta odottaa sitä päivää :3 se on jo viikonpäästä aaaaw♥ :)

IHAAANA♥Antti komeena♥Rakkaus on.                                                Pysy lähellä mua,ihana biisi♥
Ensi kerralla blogi teksti kertoo siitä Antin laivakeikasta :3 En kyllä malta odottaa siihen asti,yritämme ottaa kuvia paljon ja yritämme saada nimmarit Antilta,vaikka ollaankin jo monta kertaa saatu♥

♥:llä Katsu

4 kommenttia:

  1. Kiva idea! :) Liityn varmasti lukijaksi, sillä on kiva tutustua muihin tuiskuttajiin! Itsellä ei ole mahdollisuus käydä keikoilla usein, joten on kiva saada tietoa muista keikoista! Tsemppiä teille! :)

    VastaaPoista