keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Huomenna laivalle!  

Tehän varmaa muistatte ku puhuttiin et mennään hiihtolomal laival mut ei oltu sillon viel varmoi et päästääks me. Se varmistus jo joskus viime viikol et päästään sinne, sit alkoki hyttien ja laivamatkan varaaminen. Laiva lähtee huome 20:55 Turust ja me ei malteta oottaa et nähään taas Katsun kans Antti. <3 Me ostetaan huome ennen laivan lähtöö Antil lahja ku sil on synttärit ens viikon perjantain. :) Siit laivakeikast tulee kyl parast. Biletetään oikee kunnol Antin ja Tuiskuttajien kans. Tuiskuttajat on siis Antin fanien nimi. Vuodet on vieriny nii nopeesti justhan mä olin 6 ja katoin Anttii telkkarist :D. Nyt siit on jo vähä yli 10 vuotta. Muistan Idols ajan ku eilisen, pyysin aina välil äitilt et voiks se äänestää Anttii jatkoo. Näin ekan kerran Antin livenä 2003 tai 2004 vuonna ku Idols semifinalistit kierteli eri paikkoi. Siit lähtien oon käyny Antin keikoil aina sillon tällön ku on päässy. Voisin laittaa vaiks lopuks tänne jtn mun lempparibiisei Antilt. Ehdotelkaa sit et mitä kaikkee te haluisitte kuulla. Laitan tähän kymmenen biisii, mitkä on jollaki tapaa mul tärkeit. Sielt Laivakeikalt tulee sit kuvii nii en nyt laita tähä mitään kuvii, mut nauttikaa Antin musiikist. 


Nä biisit ei mee kyl järjestykses. Ku en osaa päättää järkkää. Laitoin noi nyt vaa jossaki järjestykses. 

1. Tyhjä Huone: Täst tulee muistot mielee ja muutenki tä on ihana kappale. Muistan ku oon ollu yksin kotoo ja sit oon lauleskellu tätä. 
2. Leila: Leila kappale on nii ihana ja toi laulu on varmasti Antil tärkee ku se kertoo sen ystäväst. Tost laulust tulee surulliseks mut silti jollaki tapaa iloseks ku Antti pystyy jakaa meil faneil sen tunteit. 

3. Jää tai mee: Se on mukava tanssibiisi mis voi vaa tanssii eikä häpee yhtää vaikkei osais tanssii, menee vaa tunteel.  4. Mies: Sii on nii hauskat sanat. Sit se on hauskaa ku vetää tätä iha tunteel ja sit kaikki kattoo sua sillee et miks ihmees sä laulat et sä oot mies :D  
5. Läpi jään: Tästäki biisit tulee muistoi mieleen. Ku joskus pienenä kuunteli Anttii kaverin kans ja laulettii aina mukana. Se on kyl huvittavaa ku sillon pienenä ei tajunnu noit sanoi viel nii hyvi ja silti jammaili mukaa. 


6. Rakkaus on: Täst kappaleest tulee mieleen kesä ku on sellaset ihanat aavikko maisemat. 


7. Hyökyaalto: Ihana biisi ja tä biisi tuo paljon energiaa päivään. 


8. Varjosi jäi/ Valovuodet: Tä biisi on tällänen ihanan joulune ja piristää kummasti talvel. 


9. Yksinäinen: Tä biisi sopii hyvin mun elämään ja muutenki tä on ihana biisi <3. 


10. Ihmiset: Täst biisist tulee mieleen se et se laulais tän faneilleen, et niinku fanit olis niit ihmisii. Sit täst biisist tajuu kans et kuin paljon sen fanit merkitsee sil. 

<3:lla Dansku 

8 kommenttia:

 1. Moi :) mäkin fanitan Anttia !! Se on vaan niin ihana <3 oon kyl kuunnellu Anttia ihan melkein sieltä alkuajoilta asti mutta semmonen oikee fanitus et haluis päästä näkeekki Anttia nii alko joskus vähä reilu vuos sitten. Kävin ekan kerran Antin keikalla 17.11.2013 hämeenlinnassa ko sillä oli se 10-vuotisjuhlakiertue. Ja voin sanoa että en unohda sitä keikkaa IKINÄ. Mulla alkaa vieläkin sydän hakkaamaa ihan täysii ko muistelen sitä tai ylipäänsä jos ajattelen että pian taas nään Antin !<3 Oon siis seuraavaks menos Antin keikalle 26.4.2014 ja 2.5.2014, tulee ihan huippua enkä malta oottaa. Jos vielä pääsis jutteleenki ni olis kyllä niin mahtavaa ! Omistan Antin kymmenestä levystä itse 6 ja sitten AT korun ja t-paidan + hengitän-kirjan ja huivin. Kiva että ootte tehny tämmösen blogin ja toivon että teillä tulee mahtavat billeet siellä laivalla ! Ja olis tosi kiva jos tänne tulis kuvia, ei pelkästään laivalta vaan ihan muutenkin jatkossa ja että tulia kaikkee kivaa tänne niin sit ois kiva lukee :)

  VastaaPoista
 2. itekin suuntaan huomenna gracelle suuntana turku iltapvstä ja anttia tietenkin=)

  VastaaPoista
 3. Siel laival oli nii ihanaa <3 Miettikää oikeesiti se tunne ku laittaa käden sillee ojol et se voi tarttuu siihen <3 sit se tuntuu silt et se laulais sul ku se kattoo suoraan silmiin <3 juu koitetaan laittaa tänne paljon kuvii :) Seuraavaks me mennään varmaa Salon keikal jos me päästään/ on lippui jäljel :D mut pakko nähä se taas pian ku se on nii ihana <3 Ois kiva jos te jakaisitte tätä blogii joillekki tuiskuttajil, ketä tiiätte ;) harmi ku ei ehitty saada yhtäreit Antin kans mut ens kerral sitte ;)

  VastaaPoista
 4. Mä kans =) Se oli silloin kun Antti oli Idolsis,ni mä en silleen kiinnitäny huomioo. Mut äitiku sanos et Antti on tääl ja se on paras. Sit mä kans aloin siit sit fanittaa Anttii :) Mut nyt 2 vuot sit oon käynyt sen keikal ja viime vuon kävin ja tän vuon siel Gracel,toivottavast Antti tulis uudestaa Gracel ja pääsisin sit laival ja sit sinne Saloon. :) Jos nyt pääsen sinne sitten. Se oli oikeest nii harmi ku ei saatu yhtäreitä Antin kans,mut jotkut oli varmaan saanu,emt. Ihanku oisin lukenu jostain. Mut enskerral sit yhtäri Antin kans,tiiäks te muuten et tykkääks Antti pusuist? Niinku et antaa pusun poskel? :3 ku aloin täs miettiii ♥

  VastaaPoista
 5. Uii ihanaa et jotkut on saanu kokee mitä ihanimpia hetkiä Antin kans, ite ootan kyllä ko kuuta nousevaa Antin tapaamista tai että pääsis ees moikkaa. Mut sekin kaunis päivä koittaa vielä ihan varmasti kunhan jaksaa oottaa <3

  VastaaPoista
 6. Juu mahtavat tuplakeikat antilla ja nimmarinjako, vielä Tampere tälle keväälle=) Sitten voi kesän ja loppuvuoden ikävöidä anttia.♥ varmasti tykkäs mun synttärilahjastakin..varmaan sen takia ei antanut yhtäreitä,kun jonoa oli nimmarinjaossa muutenkin ja aikaa vähän. Mutta haaveissa eka yhtäri...Aina keikat jotain niin parasta.

  VastaaPoista
 7. Itekin tulee nyt syksyllä 11v kun anttia fanittanut..=) idolsin koelauluista..

  VastaaPoista
 8. Moi mäki fanitan Anttii ja oon kunnellu sitä pienestä pitäen <3 ja oon menos sen keikalle tänä vuonna ja se on mun toinen kerta ku nään sen livenä se on vaa niin ihana <3 ja mun idoli.

  VastaaPoista