lauantai 15. maaliskuuta 2014

Laivakeikka 20.2-21.2.2014

Moikka,sori ku en oo ehtinyt kirjottaa laivakeikasta. Mut mul on ollu kiirettä ja nyt sitä aikaa löytyi blogin kirjoittamiseen. Eli siis,kerron siit laivakeikast ku oltii Danskun kanssa siellä yhdessä :) Se oli aivan ihanaa suoraan sanoen. 
Viking Grace lähti turun satamasta 20.55 Menimme suoraan hyttiin viemään tavarat ja tutustumaan hyttiimme, sen jälkeen menimme Baariin jossa soitettiin toivemusaa ja me Danskun kanssa mentiin pyytämään Antti Tuiskuu :) Sit me fiilisteltii siel niin♥ Sit kuulutettii Antti Tuisku visasta,osallistuimme Danskun kanssa siihen,meil meni kaikki oikein paitsi yks meni vääri. Noh.. sit me ooteltii innoissaa et saadaaks me jotai,mut ei me sit saatu. Kaikki pienet lapset sai,mut ei se meit haitannu paljoakaan. Jos siin olis voittanu jotai Anttii liittyvää ni kyl sit olis haitannu :D ♥ noh,sit ku tää visailu oli ohi ni me mentii Danskun kans suoraan toisee Baarii oliks se nyt Vogue,no mut joku sellanen.
 Me mentii oottaa Anttii koska tiedettii et jos mennää vähänki myöhäs ni siel olis ollu kaikki ja haluttii päästä eturiviin,sit ku me mentii sinne ni siel oli muutama ja me päästii hyvi eturivii ja ootettii Antin keikkaa innoissaan,joka alkoi klo. 22.30, Sit ku keikka alko alettii kiljuuu iha sairaaa koviii :) Ja sit biletettii Antin mukaaan :) Se oli niii ihanaaa♥♥ I love Antti Tuisku ♥♥♥ sit Antti otti Danskuu kädest kiinni,ois se kyl mun kädest kans ottanu mut ku mie olin just kuvaamas miun miestä Anttii ja mie sain koskettuu Anti housui ;) Mut sit ku keikka loppus,oltas haluttu enemmän,noh..me tiedettiin kyl et Antti tulee laulaa viel yhden biisin :) Ja sit me jammailtii kunnol mukaa ♥ :) Sit äiti osti meil drinksut,alkoholittomat. Mansikka jäähile,joku sillane :) ja sit Mansikka oli siin lasin kyljes,namnam♥ se oli hyväää :) Sit me lähettii seikkailemaan laival ja me yritettii löytää Antti mut ei me tietenkää löydetty :/
Kello oli jotai 03.30 ku mentii hyttiin,sit me tehtii Antin 30v. synttärikortti valmiiks :) Ja sit ku me saatiin valmiiks ni me mentiin nukkuu :3 luultii et meil oli jotai 2-3h aikaa nukkuu,ku tulee se juttu et "Olemme saapuneet Tukholmaan.." Mut onneks ei tullut,meinaa se ois herättäny meijät vähä uniset fanit♥ Nukuttiin toho klo.12-13 asti,pistettii vaatteet pääl ja lähettii ostaa tuliaisii meijä kavereil ja sit vähä ittellemmeki laivaherkkui. :) Ja kun kello oli 14.30 mentii porukal tax freehi odottelemaan,meinaan Antti jakoi nimmarei meil klo.15 Ja siel oli kaikki,sit ku oltii kolmannes rivis,ni kaikki tunki ku ne avo meil ovet, onneks Dansku otti mua kädest ku muuten en olis selvinny sisäl asti. Sit ku Danskun kans juostii,ni nähtii Antti. Olin jo kyyneleet melkee silmil. :) Sit päästii jonoon ja meil oli Danskun kans Antil synttärilahja :) Ja Dansku meni ensin ja sit otin kuvaa ku Dansku anto lahjan Antil,sit hän kiitti meitä kovasti ja oli aivan onnellinen :)  Sit Dansku sai nimmarin ja minä hänen jälkeensä :) Oltas myös haluttu yhtäri,mut aika oli rajallinen ja jono oli pitkä.
Sitten kun Antti lähti,Dansku antoi halin ja mie oisin kans halunnu,mut Antti lähti melkei juosten pois :o :( Mut onneks se sit käveli sen vartijan kans pois,ettei yksin.
Sit ku Antti lähti pois niin me jatkettii laivas kiertelyy ja sit ku meijän ruoka-aika tuli klo. 16 ni mentii sinne,nooh sit se nainen sanos meil joo teil on tunnin päästä ruoka eli klo.17 ja Antin keikka alko 18.30 eli meil oli kiire syödä, ja just aattelin et mul on aikaa syödä ja nauttii viking Gracen ruoast,no ei tietenkää. Ja se vähä alko harmittaan ku ei ehtiny syömää oikee kunnol,mut onneks sain silti vatsani täyteen. Mut enskerral ku meen laival ja mielellää Viking Gracel,ni mä syön enemmä... :D Dansku meni edeltä,ettimää meil paikkoi ja Dansku sanos et siel oli paljo porukkaa eikä päästy eturivii :( No,mie tulin peräs ja äiti jatkoi syömistään :) No sit ku mä olin siel Vogues,aloin ettii Danskuu ja just ku meinasin soittaa sil et "mis oot" Ni se seisoo mun vierel,sit mä olin sillee Danskul "haha,meinasin soittaa sul" :D noooh kiva sillee,sit ootettii keikan alkuu innoissaa Antti t-paidat pääl ♥
 Keikka alko,alettii ottaa kuvii :) Sit ku pari kolme ihmist lähti pois sielt,en tiedä miks. Mut tungin siihe eturiviin,ku melkee ketää ei tullu siihe,no miepä sitten menin ja jatkoin kuvaamista. Se on kyl ikävää ku pokkari kameral ei saanu nii hyvii kuvii edes :( no mut puhelimel sai ja olen tyytyväinen. Ja sit kuvailin Anttii ja otin pari videoo,mut en oo ehtiny laittaa youtubeehen,en ehkä laitakkaan entiedä. Ja sit ku olin just videoimas,Antti tulee mun luo ja ottaa miun kädestä kii♥ aaaaw♥ mie roomaha♥ sit katoin Anttii suoraa silmiin♥ puhelinki meinas tippuu :p oli se kyl sen arvostaki,jos ois tippunu ku mun idoli otti mua kädest kiiiiii :) jos et tajunnu.. sis .. mul oli toine käsi puhelimes ku kuvasin ja toine sii kaiteel,et se sais mun kädest otettuu kii ;D Noo sit se irotti ja mie olin sillee "eiiiiii♥" Oikeest se ku Antti laulaa Vaarallinen,ni ne tanssiliikkeet uhh♥ sulaudun♥ :3 ne on niin kuumat♥ sit alko harmittaa ku en sitä ottanu videol mut ei sil voinu mitään. Piti nauttii Live keikast♥ :) Sit taas jossai vaihees,Antti laitto käden kaiteel ja mun käsi on sit Antin pääl ja sit toiste ihmisten kädet tuli peräs :D hahah♥ Ihana tunne♥ Rakastan Anttiii :)

Sit ku laivakeikka päättys,jouduttii menee hyttii hakee meijän kamoi ja hylkää se hytti,oisin niin kyl jääny hyttii ja kattonu Antin kolmat keikkaa♥ :) Mut harmi ku jouduttii lähtee pois :'( voin kertoo myös tän,mut älkää missää nimees naurako/dissatko mua. Heti ku oltii laivast ulos päästy ja sanoin Danskul heipat,sit lähettii äidin kans ettii iskää ku se tuli hakee meit,heti ku pääsin auton luo purskahdin itkuu :'( ja sit ku istuin auto penkil ja katoin laivaa ni itkin kaht kauheemmi♥♥ :'( Täst tietää kui paljo mie rakastan Anttii,samoin se ku kirjoitan tätä niin kyyneleet vierähtivät poskea pitkin♥ Love you Antti Tuisku! Oisin nii halunnu takas Antin luokse♥♥

Nyt kuvien pariin,laatu on mitä on.
                         

                                      Ihana biisi ;)

♥:llä Katsu

7 kommenttia:

 1. ....<3 antti on kyl niin ihana !! <3

  VastaaPoista
 2. juu meil molemmil ;) saa tulla seuraa @dankku97 :) - Dankku

  VastaaPoista
 3. Juu saa tulla seuraileen _katariinakaarina_
  Antti on kyl niiin komee♥ sen mie sanon :3

  VastaaPoista
 4. Hei kiitos teille tosi paljon oikeesti! Teiän blogi ja tietys monet muut tämmöset anttiin liittyvät niinkun ryhmät facebookissa esimerkiks yms on kasvattanu mu itsevarmuutta tosi paljon ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon♥ ja ole hyvä,kiitos kun luet meidän blogiamme ja hyvä kun siulla on kasvanu itsevarmuutta lisää :) Ja Antti piristää meidän kaikkien päivää :) heih,haluuks sie pyytää minuu kaveriks faces? :3 nimeni on Katariina Linden

   Poista
 5. juu ite saanut esim paljon tuolta fb paljon uusia ystäviä. niin paljon yhteistä. ihana kertomus teillä laivamatkasta. itekin osallistuin sillon la antin tietovisaan, joku 3 meni väärin ja sain lohdutuspalkinnoksi hienon kassin. ei ollut sillon la iltana mitään ruuhkaa antin keikalla hyvin mahtu lavan eteen. enempi oli väkeä vasta vikalla keikalla ennen kun läksi laivasta pois.nimmarinjaossa tosissaan piisas jonoa. jännitys laukes vasta kun oli antti antanut mulle nimmarin.

  VastaaPoista